HDP February 14-15, 2018 Member Meeting

The Annual HDP User Group February Member Meeting will be the 14th and 15th in Santa Clara, California - hosted by Keysight. 

You can register for the meeting in one of 3 ways:

1. Click reply to this notice

2. By clicking the "register now" button on the meeting page (You must be logged into the HDP website to do this)

3. Sending a message to the HDP Administrator at kima77@hdpug.org.

Meeting Location

Keysight
Building 5
5301 Stevens Creek Blvd
Santa Clara, California 95051

Hotel information will be posted shortly. 

Tentative Agenda

Wednesday 14 February – Open Day for Members and Guests

8:30 Registration, coffee and socializing

9:15 Opening of the meeting – Marshall Andrews, HDPUser Group

  •  Self-Introduction of Participants – All
  • Host Presentation – Keysight

Projects Review/Status Update: Chair: John Davignon, HDP User Group

9:40 Assembly and Pb Free Projects

 10:40 Break (20 minutes)

 11:00Emerging Technology Projects

12:00 Lunch (60 minutes)

1:00 Guest Speaker TBD

1:45 High Frequency Projects

2:05     Group Picture & Break – (40 minutes)

2:45 PWB Technology and Design Projects

3:35 Open Discussion - collaboration opportunities –

  • Jack Fisher, HDP

 4:00 Feedback from Guests

4:20 Close of meeting

7:00 Dinner

Thursday 15 February – Members Only Session

8:30 Coffee and socializing

9:15 Opening of the meeting, introductions – Marshall Andrews, HDP User Group

9:20 Report from Board of Directors – Board Chair

Projects Review/Status Update – Chair: John Davignon, HDP User Group

 9:30 PWB Technology and Optoelectronics Projects - Continued

10:30 Assembly/Pb Free Projects

 10:55 Break (20 minutes)

11:15 Assembly/Pb Free Projects - Continued

12:35 Lunch (60 minutes)

1:35 PWB Technology

2:15Component Packaging Project

2:55 Break – (30 minutes)

3:25 High Frequency Projects

4:25   Open Discussion- Industry issues and problems- collaboration opportunities– Jack Fisher, HDP

4:45 Any Other Business and Feedback from Attendees

5:00 Close of meeting

7:00 Dinner

 

Groups audience: 
Public